Bijlessen

De bijlessen van stichting Sparrow aan de kinderen in de krottenwijk zijn van grote waarde.

Word jij één van onze 400 donateurs die bijdragen aan het mogelijk maken van de bijlessen?

Slide Christian & Laura Laura: "De bijlessen van Sparrow zijn een grote hulp. Vooral Engels en rekenen, want dat snap ik zelf ook niet." Lees het verhaal Gabriel & Marilou Gabriel: "Thuisscholing is niet makkelijk. Mijn tante helpt mij, maar soms weet zij het ook niet." Lees het verhaal Lance & Lea Lance: "Mijn juf van stichting Sparrow zorgt ervoor dat ik het snap voordat ze verder gaat." Lees het verhaal

Bijlessen voorkomen leerachterstand en schoolverlaten

De sponsorkinderen van stichting Sparrow gaan al een jaar fysiek niet naar school. Ze moeten thuis hun schoolopdrachten maken en krijgen daarbij vrijwel geen begeleiding en uitleg vanuit school. Ouders hebben vaak zelf weinig onderwijs genoten en vinden het daarom moeilijk om hun kinderen te helpen met hun opdrachten.

De leerkrachten van stichting Sparrow gaan elke dag naar de kinderen toe om bijlessen en huiswerkbegeleiding te geven. Dit ondersteunt de ouders en motiveert de kinderen. Thuisonderwijs in de krottenwijk is moeilijk. Maar door vol te houden kunnen zij werken aan een toekomst zonder armoede. Stichting Sparrow geeft in deze coronaperiode zowel een-op-eenbijlessen als bijlessen in kleine groepjes aan kinderen in de krottenwijken.

Doe jij mee?

We zoeken 400 mensen die een maand bijles willen geven. Voor €6,50 geef jij een kind een maand bijles.

Vul onderstaand formulier in:

Bijlessen tijdens thuisonderwijs

Persoonlijke info