Medische sponsorverzoeken

Veel gestelde vragen over onze medische sponsorverzoeken

Stichting Sparrow stuurt regelmatig sponsorverzoeken naar kerken, bedrijven of personen met de vraag of zij een specifieke patiënt willen ondersteunen. We sturen bewust verzoeken voor een specifieke patiënt omdat we willen laten zien dat de hulp die gegeven wordt hulp is aan een persoon. U helpt iemand die zonder deze hulp geen toegang heeft tot medische zorg. Voor deze persoon is de hulp van grote betekenis en vaak de laatste kans op een medische behandeling.

Veel gestelde vragen

Hieronder hebben we de meest voorkomende vragen over onze sponsorverzoeken op een rijtje gezet. We hopen dat het u helpt om een afweging te maken of u ons verzoek wilt inwilligen. Staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Is het door mij ontvangen sponsorverzoek alleen naar mij verstuurd?

Zijn de gevraagde kosten de werkelijke kosten?

Kan ik op de hoogte gehouden worden over hoe het gaat met de door mij ondersteunde patiënt?

Hoe kan ik het gevraagde bedrag doneren?

Hoe begeleidt stichting Sparrow de patiënt?

Als ik het sponsorverzoek niet inwillig krijgt de patiënt dan geen medische hulp?

Patiënten

Staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op.