De bouw van het tweede studiehuis is gestart!

Stichting Sparrow bestaat 15 jaar! En dankzij de ondersteuning van heel veel donateurs hebben we al vele kinderen die opgroeien in armoede mogen helpen.

Helaas zijn er nog heel veel kinderen die geen kansen krijgen. Daarom bouwen we dit jaar een tweede studiehuis in een gebied waar de armoede groot is. We willen meer kinderen kansen bieden om uit de armoede te komen.

De bouw is al gefinancierd en is in volle gang. Help jij mee met de inrichting? We willen € 30.000 ophalen om te komen tot een goed en veilig leerklimaat. Hierbij kun je denken aan naslagwerken, leesboeken, educatief speelgoed, computers, speeltoestellen, sport- en spelmaterialen.

Ja, ik geef een extra jubileumgift!

– BEKIJK DE VIDEO VAN OUD-SPONSORKIND JOHN RALFH –

John Ralfh

VAN SPONSORKIND TOT ARCHITECT

Al van jongs af aan droomde John Ralfh ervan om een goede architect te worden, maar dit lag ver buiten zijn bereik. Door het sponsorprogramma van stichting Sparrow is het hem toch gelukt. Nu is hij de architect van het nieuwe studiehuis van stichting Sparrow.

Luister naar zijn eigen verhaal in de video.

DONATIEFORMULIER

Help jij mee met de inrichting van ons tweede studiehuis?

Naam(Vereist)
Ik doneer graag:(Vereist)
Gebruik de donatieknop uit bovenstaande balk om zelf een bedrag te kiezen.
Geen titel

OMDAT IEDER KIND EEN LEVEN ZONDER ARMOEDE VERDIENT

Sheryl

NU HEB IK ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

Sheryl is oud-sponsorkind van stichting Sparrow. Toen er niet genoeg inkomen was in het gezin moest Sheryl haar studie opgeven en gaan werken.

Bekijk de video waarin Sheryl hierover vertelt.

BEDANKT!