Persoonlijke sponsoring

Bij stichting Sparrow is het mogelijk om een student persoonlijk te sponsoren. Door persoonlijke sponsoring kunnen wij meer studenten in ons sponsorprogramma opnemen.

Informatie

We sturen elk jaar een update over hoe het met de sponsorstudent gaat op school.

Contact

Het is mogelijk om gedurende het hele jaar contact te onderhouden met de sponsorstudent door het schrijven van brieven of het sturen van foto’s of video’s.

Kosten

Het sponsoren van een student kost € 25,- per maand. Met dit bedrag wordt het schoolgeld betaald, plus uniform, schoenen, reiskosten en alle bijkomende verplichte kosten. De student wordt intensief begeleid en hij/ zij mag gebruik maken van alle faciliteiten in ons studiehuis. Daarnaast hebben de student en zijn familie toegang tot medische zorg via ons Medisch Fonds.
Vanessa 2 stichting Sparrow

Studenten

Voor onderstaande studenten zoeken wij nog een persoonlijke sponsor. Klik op de foto voor meer informatie over de student.

Ik wil sponsor worden

Vul hieronder jouw gegevens in

• Prijs: 25,00 €
  • Vul hier de naam van de student in die u graag zou willen sponsoren.