Een extra medewerker

Stichting Sparrow zou graag een extra medewerker aannemen die zich gaat richten op de basisschoolkinderen.

Een medewerker voor de basisschoolkinderen

Waarom een extra medewerker?

Stichting Sparrow wil kinderen uit de armoede halen. We doen dit via onderwijs. We helpen studenten die onder de armoedegrens leven bij het behalen van een beroepsdiploma (mbo of hbo). De hulp van stichting Sparrow kenmerkt zich door veel persoonlijke begeleiding.

Veel kinderen komen al op basisschoolleeftijd in ons programma terecht. Hierdoor leren we de studenten en hun familie goed kennen. We bouwen zo vriendschap en een vertrouwensband op. Belangrijk want alleen vanuit vertrouwen kun je straks samen tegen verleidingen vechten die veel kinderen in de krottenwijk ervaren. Doordat jongere kinderen een hele andere benadering nodig hebben dan oudere kinderen, willen we hier graag een aparte medewerker voor aannemen.

Kosten

Voor 250 euro per maand kunnen wij het salaris en de bijkomende verplichtingen voor een nieuwe medewerker betalen. Wij werken alleen met lokale medewerkers in de Filipijnen.
stichting Sparrow John Jomel

Help jij mee om een extra medewerker aan te nemen?

ideal donatie | stichting Sparrow

Via bovenstaande knoppen kunt u snel en anoniem doneren via IDEAL. Wilt u dat wij u op de hoogte houden van uw donatie of wilt een bericht bij uw donatie schrijven vul dan onderstaand formulier in. U wordt dan als u op de knop ‘Doneer’ klikt, net als bij de bovenstaande knoppen, doorgestuurd naar de veilige betaalomgeving van uw eigen bank om met IDEAL te doneren. Vooral bij het aannemen van een medewerker helpt het als u ons maandelijks wilt ondersteunen. Als u ons structureel wilt ondersteunen kunt u hieronder kiezen om maandelijks te geven. Wij sturen u dan per post een al ingevuld machtigingsformulier toe wat u alleen nog maar hoeft te ondertekenen.

Sparrow is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat giften die u aan Sparrow overmaakt aftrekbaar zijn van het belastbaar inkomen. Wilt u meer informatie over deze regeling, kijk dan op de website van de belastingdienst. Ontzettend bedankt voor uw gift!

(U kunt uw gift natuurlijk ook zelf overmaken naar bankrekeningnummer: NL10 RABO 0111 4800 35 t.n.v. stichting Sparrow te Oldekerk.)