De aardappelactie in Oldekerk, Niekerk en Faan is een jaarlijks terugkerende actie die wordt georganiseerd door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Dit jaar wordt de actie gehouden op zaterdag 7 februari 2015.  Vanaf 9.30 uur zullen de vrijwilligers deur aan deur in Oldekerk/ Niekerk en omstreken zakken Irene’s en Bildstar’s aardappelen van 10 kilo verkopen. De opbrengst van de aardappelactie zal verdeeld worden over World Servants Niekerk en stichting Sparrow.

 

Mary Anne

Stichting Sparrow wil de opbrengst van de aardappelactie gebruiken om het derde studiejaar van Mary Anne te bekostigen. Mary Anne studeert HBO Accountancy en heeft goede resultaten behaald in de eerste twee jaar van haar studie. Naast haar studie werkt ze thuis hard mee met alle bezigheden. Wij zijn trots dat we Mary Anne met uw steun een scholarship hebben kunnen aanbieden. We hebben er vertrouwen in dat Mary Anne, nadat zij haar studie afgerond heeft, een goede baan kan vinden. Met de afronding van haar studie kan zij een stap zetten naar betere levensomstandigheden voor haar en haar familie.

 

Ondersteunen

Wilt u Mary Anne of één van onze andere studenten helpen een toekomst op te bouwen? Overweeg dan om een student van Sparrow te sponsoren. Eén van de sterke punten van ons Scholarship Program is dat we regelmatig contact hebben met onze studenten. Onze medewerkers wonen vlakbij de studenten en kunnen zo extra helpen en bemoedigen als zich problemen op school of privé voor doen.

Doneer direct online

Bedankt voor uw steun!

 

Aardappelactie 2015 | Stichting Sparrow

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie