Persoonlijke sponsoring

Vind jij het ook leuk om een kind persoonlijk te sponsoren? Dat kan! Het is niet alleen leuk voor jou en je sponsorkind; je biedt hiermee een kind in de Filipijnen een kans om uit de armoede te komen. Lees op deze pagina hoe het werkt.

Een aantal van de kinderen die nog wachten op een sponsor

Ik wil sponsor worden

Vul hieronder jouw gegevens in.

Ik wil een kind sponsoren - aanmeldformulier

Fijn dat je een kind wilt sponsoren! Je biedt hiermee een kind de kans om uit de armoede te komen. Vul dit formulier in en je hoort snel van ons.

  • Heb je nog vragen? Schrijf deze in bovenstaand tekstvak en we komen erop terug.

Ervaringsverhalen

Verschillende kinderen zijn al afgestudeerd en hebben nu een leven boven de armoedegrens. Lees hier enkele verhalen.

Ik geloof dat ik een verschil kan maken

We stellen graag onze nieuwe medewerker Karen voor. Karen werkt sinds begin februari als leerkracht bij stichting Sparrow. “Ik zie mijn werk als een voorrecht. Ik dacht dat het werken voor stichtingen alleen voor maatschappelijk werkers was, totdat ik de…

Lees meer

Grijp je kans

“Mijn verlangen om architect te worden was zo groot, dat ik er niet over na durfde te denken hoe het zou gaan als ik geen opleiding kon doen. Niet studeren was in mijn hoofd geen optie.“ John Ralfh wilde als…

Lees meer

Wat gebeurt er als ik een kind ga sponsoren?

Informatie

We sturen minstens twee keer per jaar een update over hoe het met je sponsorkind gaat op school.

Contact

Het is mogelijk om gedurende het hele jaar contact te onderhouden met je sponsorkind door het schrijven van brieven of het sturen van foto’s of video’s.

Kosten

Het sponsoren van een kind kost € 25,- per maand. Met dit bedrag wordt het schoolgeld betaald, plus uniform, schoenen, reiskosten en alle bijkomende verplichte kosten.

Extra

Jouw sponsorkind ontvangt nog veel meer. Zo wordt je sponsorkind intensief begeleid en mag hij/ zij gebruik maken van alle faciliteiten in ons studiehuis. Jouw sponsorkind en zijn/ haar familie hebben toegang tot medische zorg via ons medisch fonds en jouw sponsorkind mag deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd voor sponsorkinderen. Deze extra’s passen niet binnen de € 25,- per maand, maar worden wel aan alle sponsorkinderen aangeboden.
Vanessa 2 stichting Sparrow

Sponsor jij ook een kind?